13-12-2021

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έρχεται απόψε στις Απλές κουβέντες

Δελτίο τύπου - Απλές κουβέντες, Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έρχεται στις «Απλές κουβέντες»

 

Οι «Απλές κουβέντες» υποδέχονται τον Μιχάλη Ζαμπίδη, απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφερε τη θετική του διάθεση και το χαμόγελό του, που όπως ο ίδιος παραδέχεται είναι το πιο δυνατό του «όπλο» και μιλάει με την παρέα των Men of Style  για όλα. Η συζήτηση ξεκινάει με τον Μιχάλη να περιγράφει καρέ-καρέ την απίστευτη  «συνάντησή» του με τους διαρρήκτες στο σπίτι του αλλά και όλα τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή.

Απαντά στο πώς η διαχείριση του φόβου της έκθεσης μπορεί να γίνει μοχλός επιτυχίας αλλά και πώς μηδενίζει τον «κακό» του εαυτό. Αποκαλύπτει τους μηχανισμούς που ανέπτυξε για να βγαίνει νικητής στο ρινγκ και ποια διαδικασία ακολουθεί για να αδειάσει το μυαλό του και να εστιάσει στον στόχο. Μοιράζεται τους στόχους του και πως έχει ως μότο ζωής να δίνει βάση στη λύση και όχι στο πρόβλημα!

Τοποθετείται ουσιαστικά στην σπουδαιότητα της αυτοβελτίωσης και αποκαλύπτει ποιοι είναι οι δικοί του «διακόπτες» που τον φέρνουν στην ισορροπία.

Ακόμα μιλάει για τους συνεργάτες του και με ποια κριτήρια τους έχει επιλέξει αλλά και το νέο project που ετοιμάζει και το έχει αγαπήσει πολύ!

Η πρόκληση του αποψινού επεισοδίου είναι εμπνευσμένη από ένα τρεντ του εξωτερικού, κατά το οποίο youtubers και celebrities παίζουν αγώνες με αθλητές. Τι έβαλαν στον Iron Mike να κάνει οι παρουσιαστές;

Οι «Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, με καλεσμένο τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

 

Δείτε το τρέιλερ