13-12-2021

Ο αγαπημένος κλασικός ελληνικός κινηματογράφος, καθημερινά στις 16:30 στο OPEN

Οι κυρίες της αυλής - Ελληνική ταινία

Ο παλιός και αγαπημένος κλασικός ελληνικός κινηματογράφος, καθημερινά στις 16:30 στο OPEN

 

 

Κλασσικές ελληνικές ταινίες, με σπουδαίους ηθοποιούς σε αξέχαστες ερμηνείες που άφησαν εποχή, έρχονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 16.30 στο OPEN.

 

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Τζένη Καρέζη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρω Κοντού, Ζωή Λάσκαρη, Τόλης Βοσκόπουλος και άλλοι αγαπημένοι αστέρες του Ελληνικού Κινηματογράφου θα μας κρατήσουν, με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους, την καλύτερη συντροφιά τα μεσημέρια του Δεκεμβρίου στο OPEN.

Ταινίες για όλη την οικογένεια, με ξεκαρδιστικές ατάκες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μας μεταφέρουν στη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Μαριχουάνα stop - Ελληνική ταινία 

«Μαριχουάνα STOP» με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, «Ραντεβού στην Κέρκυρα» επιχρωματισμένη, σε μουσική του αειμνήστου Μάνου Χατζιδάκι, με την Τζένη Καρέζη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, «Οι Κυρίες της Αυλής» με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Διονύση Παπαγιανόπουλο και τη Νόρα Βαλσάμη να κλέβει την καρδιά του Αλέκου Αλεξανδράκη, «Ο Άνθρωπος που γύρισε από τη Ζέστη» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και  «Αχ! αυτή η Γυναίκα μου» με την αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που θα απολαύσουμε τον Δεκέμβριο στο OPEN.

 

Ο παλιός και αγαπημένος κλασικός ελληνικός κινηματογράφος είναι κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 16:30 στο  OPEN!

 

Δείτε το τρέιλερ