14-12-2021

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

Δελτίο τύπου - Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

«ΑΝΟΙΧΤΑ»,

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της στο OPEN, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ», την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 23:30.

 

Ο Μιχάλης μιλά για τα «άγρια» χρόνια στη Θεσσαλονίκη πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, για την απώλεια της μητέρας και του πατέρα του και παραδέχεται πόσο τον στήριξαν οι γυναίκες στη ζωή του. Ακόμα αποκαλύπτει, πως για πολλά χρόνια φλέρταρε με την παραβατικότητα και εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί. Μιλά ανοιχτά για τις καταχρήσεις που έχει κάνει στη ζωή του και αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι παράδειγμα προς αποφυγήν....

 

Συγκινείται με τον δάσκαλο και μέντορα του Κώστα Καζάκο και εξηγεί γιατί δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι της αναγνωρισιμότητας. Ο ηθοποιός μιλά ακόμα και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ενώ αποκαλύπτει πως υπάρχουν πολλά ακόμα περιστατικά που πρέπει να γίνουν γνωστά, έτσι ώστε οι θύτες να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

Στη συνέχεια παίρνει θέση για την αποχώρηση του Άρη Σερβερτάλη από το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστούσε και μιλά ανοιχτά για τον κοινωνικό διχασμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία.

 

Στην εκπομπή μιλάνε ο Κώστας Καζάκος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Γιώργος Χατζής και αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.  

 

Ο Μιχάλης για το τέλος, επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Αννίτα και της τραγουδά ξεχωριστά κομμάτια από παλιές δεκαετίες δίνοντας ένα όμορφο και νοσταλγικό χρώμα ....που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

 

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ