14-12-2021

Το Travel guide ταξιδεύει στο γιορτινό Παρίσι

Travel guide Παρίσι

Το Travel guide ταξιδεύει στο γιορτινό Παρίσι

 

 

Το Travel guide, ταξιδεύει στην πόλη του φωτός, το μαγευτικό Παρίσι, απόψε στις 00:45 στο OPEN. 

Ο Θάνος Παπαδημητρίου ξεκινά την εκπομπή από το εμβληματικό μουσείο του Λούβρου το οποίο αυτή την  περίοδο φιλοξενεί  και ειδική έκθεση για τη γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας. Επόμενη στάση το θρυλικό πολυκατάστημα  Galeries Lafayette που κάθε χρόνο στολίζει το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, αλλά και σε ένα από τα ιστορικότερα καφέ του Παρισιού, το πολυφωτογραφημένο Les deux magots. 

Το ταξίδι συνεχίζεται στη γιορτινή Disneyland που τις ημέρες των Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο παραμυθένια.  Παρίσι χωρίς καμπαρέ δε γίνεται και το Travel guide, μας βάζει στο κλίμα των τριών πιο κορυφαίων καμπαρέ,  του δημοφιλούς Moulin Rouge, του πολυτελούς Lido de Paris και του αισθησιακού Crazy Horse. 

Ψηλά από τον Πύργο του Άιφελ η θέα της πόλης είναι καθηλωτική, όπως εξίσου υπέροχη είναι και από το ψηλότερο εστιατόριο στην Ευρώπη, το Ciel de Paris στο λόφο Μονπαρνάς. 

Η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα παριζιάνικα bateaux mouches, δε χάνεται  με τίποτα, ενώ βέβαια από το γιορτινό Παρίσι δε λείπει η χριστουγεννιάτικη αγορά στους κήπους του Κεραμεικού. 

Travel guide, το ταξίδι όπως θα ήθελες να είναι, απόψε στις 00:45 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ