15-12-2021

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Νικολέττα Καρρά, τη Φαίδρα Δρούκα, τον Νικηφόρο και τον Χρήστο Σαντικάι

Δελτίο τύπου - After Dark - Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Νικολέττα Καρρά, τη Φαίδρα Δρούκα και τον Νικηφόρο

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Νικολέττα Καρρά, τη Φαίδρα Δρούκα,

τον Νικηφόρο και τον Χρήστο Σαντικάι

 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τις ηθοποιούς Νικολέττα Καρρά και Φαίδρα Δρούκα αλλά και δύο αγαπημένους τραγουδιστές τον Νικηφόρο και τον Χρήστο Σαντικάι.

 

Η Νικολέττα Καρρά εξομολογείται στον Θέμη ότι η εμφάνιση της δε λειτούργησε ποτέ ως εισιτήριο για το χώρο του θεάματος, αλλά δε θα αποτελούσε και εμπόδιο στο να ασχοληθεί με την πολιτική, η οποία θα ταίριαζε απόλυτα με την προσωπικότητα και τις αξίες της.

 

Η Νικολέττα και η Φαίδρα τοποθετούνται εκτενώς στο κίνημα «Me Too» που ξέσπασε τον τελευταίο χρόνο στο θέατρο, αλλά και σε άλλες μορφές κακοποίησης που βιώνουν στο επάγγελμα τους, με τη Νικολέττα να διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γνωρίζει διάφορες καταστάσεις. Η Φαίδρα με τη σειρά της σπάει τη σιωπή της για δύο περιστατικά λεκτικής και συναισθηματικής κακοποίησης.

 

Η βραδιά συνεχίζεται με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Νικηφόρο, ο οποίος μιλάει στον Θέμη για τα talent shows, αλλά και για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, μετά την αποχώρηση της από το J2US. Στην παρέα τους έρχεται και ο μουσικός και τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι και μιλάει στον Θέμη για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και την συνεργασία της δεύτερης με τον Νικηφόρο στο J2US.

 

 

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! 

 

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ