16-12-2021

Οι Εικόνες αυτό το Σαββατοκύριακο ταξιδεύουν στην Αρκαδία

Δελτίο τύπου - Εικόνες - Αρκαδία

Οι Εικόνες ταξιδεύουν στην Αρκαδία

 

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες αυτό το Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN, ταξιδεύουν στην Αρκαδία, τη «σπονδυλική στήλη» της Πελοποννήσου!

Ένα ονειρικό διήμερο στην πανέμορφη Αρκαδία με τον απίστευτο φυσικό της πλούτο. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 20:00  το ρεπορτάζ ξεκινάει από τα γραφικά χωριά Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα, Ελληνικό και η ομάδα των Εικόνων μένει έκπληκτη με το μαγικό τοπίο δίπλα στους μπαρουτόμυλους στον Άγιο Ιωάννη. Στη συνέχεια, επισκέπτονται την υπέροχη Μονή Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται μέσα στους βράχους, περπατάνε στον εντυπωσιακό «Δρόμο της Αγάπης» και κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα μέσα στη φύση θαυμάζοντας τον επιβλητικό Λούσιο ποταμό.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το οδοιπορικό τους και επισκέπτονται τα γραφικά χωριά Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι. Θαυμάζουν τα πανέμορφα τοπία στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάνοντας βόλτα με άλογα μέσα στη φύση στην Ελάτη. Η ομάδα στη συνέχεια, κάνει μία στάση στην Αγία Φωτεινή, τον πιο παράξενο ναό του κόσμου!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των Εικόνων φτάνουν τέλος και στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν φέτα και να δοκιμάζουν κρασιά μέχρι τελικής πτώσης!

Εικόνες αμόλυντης ομορφιάς από την υπέροχη Αρκαδία!

Σάββατο και Κυριακή στις 20.00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ