16-12-2021

Η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχονται τον Γιωργή Τσαμπουράκη στο Familiar

Familiar - Μυρτώ Κάζη, Ετεοκλής Παύλου

«Familiar» με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου

 

Ο πρωταγωνιστής της «Τελευταίας Ώρας», Γιωργής Τσαμπουράκης,

μιλάει στο Familiar για την οικογένειά του.

 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο OPEN, το Familiar υποδέχεται τον Γιωργή Τααμπουράκη, ο οποίος αποκαλύπτει πως αντεπεξέρχεται στο φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα χωρίς παράλληλα να παραμελεί την οικογένειά του. Πατέρας δυο παιδιών στην εφηβεία, μιλάει για τις δυσκολίες, αλλά και τις ομορφιές αυτής της ηλικίας. Εκφράζεται με αγάπη και θαυμασμό για τη σύντροφό του, την οποία χαρακτηρίζει «την τέλεια γυναίκα».  Ακόμα αποκαλύπτει πως τα παιδιά τους τούς φωνάζουν με τα μικρά τους ονόματα, δηλαδή «Γιωργή» και «Ροδή» και παραδέχεται πως το αν ακούσουν «μαμά» και «μπαμπά» τότε θα πρόκειται για μια μάχη που έχει χαθεί και γι’ αυτό θα ευθύνεται η γυναίκα του!

Στη συνέχεια,  η  Βάλια Νούσια δείχνει πώς να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με χειροτεχνίες που φτιάξαμε με τα παιδιά μας, ενώ η make up artist Ξανθούλα Γρυπαίου εξηγεί πώς να αποκτήσουμε ένα λαμπερό Christmas look με απλές κινήσεις.

Η εκπομπή επισκέπτεται το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο και ανακαλύπτει όλες τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά.

 

«Familiar»:  Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο OPEN