17-12-2021

Τα Παραμυθένια Κάστρα της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Παραμυθένια κάστρα - Wild castles - Ξένη ταινία

Τα «Παραμυθένια Κάστρα» της Ευρώπης είναι στο OPEN

 

Ένα μαγευτικό ταξίδι στον άγνωστο κόσμο των ευρωπαϊκών κάστρων έρχεται τις γιορτές στο OPEN. Ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύουν σε θρυλικές εποχές του παρελθόντος και αποκαλύπτουν τις κρυμμένες ιστορίες τους μέσα από τα μάτια της Φύσης. Τα «Παραμυθένια Κάστρα» της Ευρώπης σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN! 

Εμβληματικά κάστρα της Ευρώπης παραμένουν ακόμα και σήμερα μάρτυρες ενός θυελλώδους παρελθόντος. Κάποτε φιλοξενούσαν βασιλικές οικογένειες και στρατηγούς. Σήμερα φιλοξενούν τα σημάδια της Ιστορίας, αλλά και ένα δικό τους οικοσύστημα που τα καθιστά αναπόσπαστο μέρος του φυσικού τοπίου. Μέσα από αυτό το οικοσύστημα ξετυλίγεται η ιστορία του κάθε κάστρου. 

Οι πέτρες του κάστρου της Χαϊδελβέργης έχουν τα δικά τους μυστικά. Το βασίλειο των νυκτόβιων πλασμάτων βρίσκει την ιδανική θέση του στο κάστρο Καρκασσόν της Γαλλίας και το κάστρο Πρετζάμα είναι αναπόσπαστο μέρος της άγριας φύσης της Σλοβενίας. 

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο OPEN ταξιδεύουμε μέχρι την μαγευτική πόλη της Γερμανίας, την Χαϊδελβέργη και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά που κρύβουν οι «πέτρες» της. Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 15.00 το κάστρο της Καρκασόν στη Γαλλία ξεδιπλώνει τον δικό του μαγικό κόσμο ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς την ίδια ώρα, το κάστρο Πρετζάμα στην Σλοβενία αποκαλύπτει την δική του ιστορία. Από τη νέα χρονιά, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 15.00, σε πρώτο πλάνο έρχονται οι κήποι του κάστρου της Αλάμπρας στην Ισπανία, οι οποίοι θυμίζουν οάσεις και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου την ίδια ώρα ταξιδεύουμε στο κάστρο Νοϊσβανστάιν της Γερμανίας, το οποίο μοιάζει να έχει βγει μέσα από το πιο μαγικό παραμύθι. 

Τα πιο μεγαλοπρεπή κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα μάτια… των καινούργιων τους υπηκόων.

 

Οι δικές μας Γιορτές είναι OPEN!

 

Δείτε το τρέιλερ