20-12-2021

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα

Η τελευταία ώρα, επεισόδια 50-52

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα αυτή την εβδομάδα στην «Η Τελευταία Ώρα»

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ OPEN

 

Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα καθηλώνουν και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η κατάσταση με τον Πέτρο αναγκάζει όλους να συναντηθούν στο σπίτι του Ανδρέα για να βρούνε λύση.  Ο Ανδρέας τελειώνει οριστικά τη σχέση του με τη Μαρίνα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Κάτια ακούει όλη τη συζήτηση. Η Μαρίνα αποφασίζει να ζητήσει τεστ DNA. Ο Πέτρος, θυμωμένος μετά την επίθεση από τους μπράβους, επικοινωνεί με την Έλλη και της ζητάει 150.000 ευρώ για να μην δώσει τα ονόματά τους στην αστυνομία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12 ΣΤΙΣ 20:00

Η Κική δέχεται ένα ανέλπιστο δώρο από τον Γιώργο, ενώ τον Κωνσταντίνο αρχίζει να τον απασχολεί όλο και περισσότερο η συμπεριφορά της Κάτιας. Κάτια και Αλέξης τσακώνονται άσχημα. Εκείνος κάνει ένα μεγάλο λάθος που θα πληρώσουν όλοι. Η κατάσταση με τον Πέτρο αναγκάζει όλους να συναντηθούν στο σπίτι του Ανδρέα. Η συνάντηση που θα γίνει για να βρεθεί λύση, επιφέρει εντάσεις, αλλά έχει και μια μεγάλη έκπληξη για την Κάτια, που δέχεται ένα ισχυρό σοκ.

ΤΡΙΤΗ 21/12 ΣΤΙΣ 20:00

Η Ζωή έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του Παύλου και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον Μάρκο. Ο Ανδρέας τελειώνει οριστικά τη σχέση του με τη Μαρίνα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Κάτια έχει ακούει όλη τη συζήτηση. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσει κοντά της είναι μέσω της Κάτιας και αποφασίζει να πάει σε μια κλινική για να κάνει κρυφά τεστ DNA. Η Σίλια μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ζωής και τοποθετεί μικρόφωνα ψείρες ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με τον Μάρκο προκειμένου να του δώσει τα στοιχεία που άφησε η Κατερίνα. Ο Πέτρος, θυμωμένος μετά την επίθεση από τους μπράβους, επικοινωνεί με την Έλλη και της ζητάει 150.000 ευρώ για να μην δώσει τα ονόματά τους στην αστυνομία. Τέλος ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Κάτια να βρεθούνε, αλλά η συνάντησή τους έχει απρόσμενη εξέλιξη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Μάρκος συναντάει τη Σίλια πιστεύοντας πως είναι η Αλεξάνδρα όσο η πραγματική παραμένει αιχμάλωτη αλλά αντί για απαντήσεις, γεμίζει με ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Ταυτόχρονα, η Κάτια αφήνεται στο πάθος της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο Αλέξης απεγνωσμένος από την απειλή του Πατινιώτη στρέφεται στο τελευταίο του καταφύγιο. Αντίστοιχα ο Ανδρέας οδηγείται σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση που αποτρέπεται από τη Λουκία μέχρι που εμφανίζεται ένας ακόμη εχθρός. Τέλος, η Ζωή ανακαλύπτει τυχαία κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη της στον Μάρκο και η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της νύχτας της με τον Κωνσταντίνο.

«Η Τελευταία Ώρα», ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ

στις 20:00 στο OPEN