21-12-2021

Το Travel guide ταξιδεύει στην γιορτινή Νέα Υόρκη

Travel guide Νέα Υόρκη

Το Travel guide ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη

  

Το «Travel Guide» και ο Θάνος Παπαδημητρίου ταξιδεύουν στην πιο συναρπαστική πόλη του κόσμου, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη, απόψε 21 Δεκεμβρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 Το ταξίδι ξεκινάει από τη διασημότερη πλατεία της Αμερικής, την Times Square και η ξενάγηση αρχίζει από τον ιστορικό ουρανοξύστη Empire State Building, το διάσημο πολυκατάστημα Macy’s με τις γιορτινά στολισμένες βιτρίνες του,  το πιο πολυφωτογραφημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήνεται κάθε χρόνο στο εμβληματικό Rockfeller Center και συνεχίζεται με μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πασίγνωστη 5η λεωφόρο με τις μνημειώδεις βιτρίνες της, αλλά και στην κεντρική χριστουγεννιάτικη αγορά στο Bryan Park. 

Στη συνέχεια ο Θάνος Παπαδημητρίου παρουσιάζει το ολοκαίνουριο Edge, τον ουρανοξύστη με το ψηλότερο υπαίθριο παρατηρητήριο στο δυτικό ημισφαίριο με θέα που κόβει την ανάσα. 

Φυσικά η εκπομπή επισκέπτεται το θρυλικό Άγαλμα της ελευθερίας, αλλά και το «σημείο μηδέν» εκεί όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Στο σημείο αυτό σήμερα βρίσκεται ο ψηλότερος ουρανοξύστης της Αμερικής, το One World Trade Center με την πιο εντυπωσιακή θέα στο skyline των ουρανοξυστών του Μανχάταν. 

Για το τέλος, ο Θάνος διασχίζει με τα πόδια ολόκληρη τη Brooklyn Bridge για να βρεθεί στη συνοικία Dyker Heights με τα εντυπωσιακά στολισμένα σπίτια που ανταγωνίζονται σε λάμψη και φως την πιο φωταγωγημένη πλατεία του κόσμου, την Times Square! 

Ένα μαγικό ταξίδι σε μια μαγική πόλη!

Γιατί το αληθινό ταξίδι είναι για να το μοιράζεσαι. 

Travel guide απόψε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ