23-12-2021

Παραμονή Χριστουγέννων με την καλύτερη παρέα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα;

Δελτίο τύπου - Ποιος είναι πρωινιάτικα - Εορταστικό

Παραμονή Χριστουγέννων

με την καλύτερη παρέα στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

 

   Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή εκπομπή για την παραμονή των Χριστουγέννων, γεμάτη τραγούδι, χορό, παιδικά χαμόγελα και πολλή αγάπη.

 

  Η Μπέττυ υποδέχεται τον μοναδικό Κώστα Μαρτάκη και το πάρτυ ξεκινά. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τους μουσικούς του θα γεμίσει το πρωινό της Παραμονής με αγαπημένα τραγούδια, πολύ κέφι και χορό.

 

Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα της showbiz θυμούνται τα δικά τους ξεχωριστά Χριστούγεννα και μοιράζονται τις πιο γιορτινές αναμνήσεις τους. Η Μπέττυ αλλά και η υπόλοιπη ομάδα έχουν ετοιμάσει και τα δικά τους βίντεο με τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα, φορώντας τις πιτζάμες τους, δίπλα στο δέντρο.

 

Στην εκπομπή έρχεται η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Νέου Ηρακλείου και λέει τα κάλαντα, ενώ οι μικροί μάγειρες με τον Κυριάκο Μελά φτιάχνουν και στολίζουν  πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

 

Τέλος, ο hair stylist Νάσος Ασημακόπουλος και η στυλίστρια Στέλλα Μουγκαλιάν δίνουν ιδέες για λάμψη και στυλ τις μέρες των εορτών.

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» μας κρατάνε την καλύτερη παρέα και την Παραμονή Χριστουγέννων στις 09:50 στο OPEN!

 

 

«Ποιος είναι Πρωινιάτικα», καθημερινά στις 09:50 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ