23-12-2021

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στο Σ’ αγαπάω μεν… αλλά

Σ αγαπάω μεν... αλλά, επεισόδιο 25

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

απόψε στις 20.00 στο OPEN

 

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» χρειάζονται επειγόντως ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

 

Ο Παύλος εξαντλημένος από τις πατρικές ευθύνες παίρνει ρεπό, η Δάφνη ανεβάζει στην Πηνελόπη το μωρό κι εκεί που αρχίζουν να ονειρεύονται να αποδράσουν….  σκάνε μύτη πάλι απρόσκλητοι ο Στέφανος και η Μυρτώ, οι οποίοι χωρίσανε και «παρτάρουν» όλη μέρα με τους φίλους τους! Μήπως πρέπει να αποδράσουν και η Δάφνη και ο Παύλος ο ένας από τον άλλο;  Αλλά με ποιον; Ο Μάκης ντοπαρισμένος από τις ασκήσεις θάρρους της Πηνελόπης ξεσπά σε πριβέ «πάρτι» με το Δάνο, ενώ η Ηλιάνα προετοιμάζει το πάρτι της καντίνας με τη Ρία. Τι κρύβουν οι ασκήσεις θάρρους του Μάκη; Τι κρύβει η Ρία; Τι κρύβουν Στέφανος και Μυρτώ; Θα καταφέρουν Δάφνη και Παύλος να επιβιώσουν μαζί τους μέχρι να αποκαλυφθούν  όλα αυτά;  Και κυρίως τι σημαίνει το όνειρο της Νίνας με την άσπρη και τη μαύρη κάλτσα; Ποιος κάνει, το πάρτι τελικά;

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ