28-12-2021

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δελτίο τύπου - Ανοιχτά - Αννίτα Πάνια, Βίκυ Χατζηβασιλείου

«ΑΝΟΙΧΤΑ»,

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, τη μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

Η συγγραφέας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ξετυλίγει τη ζωή της στην Αννίτα. Θυμάται τα παιδικά χρόνια στο Κιλκίς, τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη της, στην Αθήνα.

 

Αποκαλύπτει τις πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της. Το ατύχημα του γιου της αλλά και την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα που της στοίχισε πολύ, ενώ μιλά και για την αυτογνωσία που μπήκε στη ζωή της και άλλαξε ολοκληρωτικά την κοσμοθεωρία της.

 

Ακόμα, σχολιάζει τα δρώμενα στη μικρή οθόνη και αναφέρει με ποιον τρόπο θα ήθελε να επέστρεφε τηλεοπτικά. Αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα επαγγελματικού bullying στον εργασιακό της χώρο και εξηγεί τι κινήσεις έκανε έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την κακοποιητική αυτή συμπεριφορά.

 

Μιλά ανοιχτά για την ιδιαίτερη συναίσθηση που έχει με πρόσωπα και καταστάσεις και για ποιο λόγο μπορεί και αντιλαμβάνεται πράγματα που δεν μπορεί να δει ο πολύς κόσμος.

 

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη Βίκυ καθώς η Φαίη Σκορδά, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Κώστας Καραφώτης, ο Χάρης Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Παρασκευαΐδου εξιστορούν άγνωστα σκηνικά που έχουν συμβεί στα παρασκήνια.

 

Τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναλαμβάνει για λίγο τον ρόλο της παρουσιάστριας, βάζει την Αννίτα στον καναπέ του καλεσμένου και της παίρνει μια ξεχωριστή συνέντευξη που θα συζητηθεί.

 

Η Αννίτα και η Βίκυ αποχαιρετούν τη χρονιά που φεύγει με τον καλύτερο τρόπο. Με μια χαλαρή συζήτηση γύρω από το τηλεοπτικό star system, όπως πάντα… ΑΝΟΙΧΤΑ.

 

Δείτε το τρέιλερ