29-12-2021

Το Travel guide ταξιδεύει από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη

Travel guide Παρίσι-Νέα Υόρκη

Το Travel guide ταξιδεύει στην πόλη του φωτός το Παρίσι αλλά και στην πόλη που αγαπά τα Χριστούγεννα όσο ίσως καμία άλλη, τη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN. 

Ο Θάνος Παπαδημητρίου ξεκινάει το ταξίδι του από το διασημότερο πολυκατάστημα της Γαλλίας, τη Galeries Lafayette, που κάθε χρόνο κερδίζει τα περισσότερα φωτογραφικά κλικ για το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στο Lido de Paris, το πιο αριστοκρατικό καμπαρέ του Παρισιού. 

Ψηλά από τον Πύργο του Άιφελ η θέα της πόλης είναι καθηλωτική, όπως εξίσου υπέροχη είναι και η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα παριζιάνικα bateaux mouches. 

Το ταξίδι συνεχίζεται στη γιορτινή Νέα Υόρκη με πρώτη στάση στον ψηλότερο ουρανοξύστη της Αμερικής τον πύργο της ελευθερίας στο One World Trade Center. Ακολουθεί ξενάγηση στην κινηματογραφική πλευρά της πόλης καταγράφοντας τα σημεία όπου γυρίστηκαν δημοφιλείς ταινίες και σειρές. 

Για το τέλος, ο Θάνος διασχίζει με τα πόδια ολόκληρη τη Brooklyn Bridge για να βρεθεί στη συνοικία Dyker Heights με τα εντυπωσιακά στολισμένα σπίτια που ανταγωνίζονται σε λάμψη και φως την πιο φωταγωγημένη πλατεία του κόσμου, την Times Square που δίνει στη Νέα Υόρκη το όνομα, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! 

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ