30-12-2021

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα έχει ετοιμάσει το καλύτερο πάρτι

Δελτίο τύπου - Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Πρωτοχρονιά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»
έχει ετοιμάσει το καλύτερο πάρτι 

 

Με ένα πρωινό πάρτι γεμάτο κέφι και χορό η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρετούν το 2021 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά.

 

 

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 09:50 στο OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» υποδέχονται το συγκρότημα Enorasis,  το οποίο σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής δίνει το δικό του ξεσηκωτικό ρυθμό. Φυσικά η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνει το μικρόφωνο για μια μοναδική πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση!

 

 

Η θεματολογία της εκπομπής είναι πλούσια και εορταστική. Από μία τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να λείπει μία αναδρομή στα πρόσωπα που απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε με τους έρωτες, τα διαζύγια, τις ατάκες και τις εμφανίσεις τους. Ακόμα η εκπομπή συνδέεται με την παγωμένη αλλά στολισμένη Λαπωνία και συνομιλεί με τον Έλληνα που ζει εκεί! 

Η Άντζελα Τίκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη χρονιά που ξεκινάει και αναλύει τι λένε τα άστρα για το 2022.

 

«Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε μία ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη κέφι, χαρά, θετική διάθεση και με τις ευχές όλων για μία πολύ όμορφη χρονιά!  

 

«Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 09:50 στο OPEN

 

 

Δείτε το τρέιλερ