03-01-2022

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα

Η τελευταία ώρα, επεισόδια 56-59

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις φέρνουν τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα στην Τελευταία Ώρα

 

Ο Ανδρέας έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και στριμώχνεται από την αστυνομία για τη δολοφονία της Αρχοντίδου, ενώ η Μαρίνα προχωρά σε αποκαλύψεις στην Κάτια. Παράλληλα η Λουκία καλεί σπίτι της κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να της πει πράγματα για τον Ανδρέα. Ο Μάρκος επιστρέφει στην Κύπρο και συναντάει την Έλλη. Έρχονται πιο κοντά από ποτέ αλλά μια αδιόρατη σκιά συνεχίζει να αιωρείται από πάνω τους. Ο Νικόλας λέει στη Μαρίνα για την απόφαση του Αλέξη και της Κάτιας να παντρευτούν, ελπίζοντας πως ούτε εκείνη θα ήταν σύμφωνη με αυτή, αλλά τελικά η Μαρίνα τον αιφνιδιάζει Ο Μάρκος ζητάει από έναν φίλο του χάκερ να μπει στα αρχεία των αεροπορικών για να βρει ποιος πέταξε από Κύπρο για Ελλάδα και Ρόδο τις μέρες που ήταν κι αυτός με την Κατερίνα. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 03/01 ΣΤΙΣ 20:00

Η Νάντια επιμένει να θεωρεί ότι η Έλλη είναι η κοπέλα που ο Κωνσταντίνος βοήθησε όταν κάποιοι άγνωστοι αποπειράθηκαν να τη βιάσουν αλλά η στάση της Έλλης την κάνει να πιστεύει ότι ίσως ο Κωνσταντίνος να της είπε ψέματα. Από την άλλη, η Έλλη καταλαβαίνει ότι ίσως το σκισμένο μπλουζάκι που βρέθηκε στο σπίτι του καθηγητή είναι της Κάτιας και την πιάνει στις τουαλέτες πιέζοντάς την να της πει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Αστυνόμος Πετρίδης βρίσκει το κινητό της Μάντυ Αρχοντίδου στον τόπο του εγκλήματος και ζητάει να γίνει άρση απορρήτου για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας. Η Μαρίνα βλέπει στις ειδήσεις την φωτογραφία της Μάντυ και πιστεύει πως ο Ανδρέας ίσως έχει κάποια σχέση μ’ αυτό, καθώς τους είχε δει μαζί πριν λίγο καιρό στο γραφείο του. Ο Δήμαρχος προτείνει στον Νικόλα να κατεβεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξή του για τη θέση του Αντιδημάρχου και η Λουκία οργανώνει ένα οικογενειακό δείπνο για να γιορτάσουν το τέλος της ιστορίας του Πατινιώτη. Όμως η βραδιά δεν έχει την κατάληξη που περίμεναν… 

ΤΡΙΤΗ 04/01 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Ανδρέας στριμώχνεται από την αστυνομία για τη δολοφονία της Αρχοντίδου, ενώ η Μαρίνα προχωρά σε αποκαλύψεις στην Κάτια. Η Έλλη ανυπομονεί για το γυρισμό του Μάρκου και δέχεται ένα… μουσικό βίντεο από εκείνον πριν τον ερχομό του. Η Σοφία ζητά για ακόμα μια φορά τη βοήθεια της Φαίης στο ζήτημα που την καίει. Η Ισμήνη ανησυχεί να μην αποκαλυφθούν τα πάντα με αφορμή το φόνο της Μάντυ. Παράλληλα η Λουκία καλεί σπίτι της κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να της πει πράγματα για τον Ανδρέα. Το σκοτεινό παιχνίδι του Δαμιανού αρχίζει να υφαίνεται.  

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/1 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Κάτια που ταράζει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο τελευταίος έρχεται σε ρήξη με τη Νάντια επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της. Ο Ανδρέας καλείται ξανά από τον αστυνόμο Πετρίδη να καταθέσει για τον φόνο της Αρχοντίδου και πανικόβλητος πιέζει την Άσπα να τον βοηθήσει ενώ η Λουκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει αν εμπλέκεται στη δολοφονία. Ο Νικόλας δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφίας και μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει. Ο Μάρκος επιστρέφει στην Κύπρο και συναντάει την Έλλη. Έρχονται πιο κοντά από ποτέ αλλά μια αδιόρατη σκιά συνεχίζει να αιωρείται από πάνω τους. 

ΠΕΜΠΤΗ 06/01 ΣΤΙΣ 20:00

Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα και ξυπνάει τρομαγμένη, πράγμα που ανησυχεί τον Μάρκο. Όταν τη ρωτάει τι της συμβαίνει και τι της προκαλεί άγχος, αυτή είναι έτοιμη να του μιλήσει για τα πάντα. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Άσπα και την ΜΚΟ στην Ισμήνη όπως και το ότι σκέφτεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγει μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση Αρχοντίδου. Ο Νικόλας λέει στη Μαρίνα για την απόφαση του Αλέξη και της Κάτιας να παντρευτούν, ελπίζοντας πως ούτε εκείνη θα ήταν σύμφωνη με αυτή, αλλά τελικά η Μαρίνα τον αιφνιδιάζει. Την ίδια στιγμή η Σοφία ζητάει από τη Φαίη το τηλέφωνο της κοπέλας που θα την πέσει στον Αλέξη για να τον χωρίσει από την Κάτια. Ο Μάρκος ζητάει από έναν φίλο του χάκερ να μπει στα αρχεία των αεροπορικών για να βρει ποιος πέταξε από Κύπρο για Ελλάδα και Ρόδο τις μέρες που ήταν κι αυτός με την Κατερίνα και τέλος η Άσπα αναλαμβάνει δράση για να κλείσει μια και καλή η υπόθεση της Αρχοντίδου.