03-01-2022

El Chapo: Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο, με διπλό επεισόδιο, απόψε στις 23:45 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

El Chapo 3ος κύκλος

Η αληθινή ιστορία του «El Chapo» συνεχίζεται στο OPEN

Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο, με διπλό επεισόδιο, απόψε στις 23:45

σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση 

 

Η επιτυχημένη δραματική αστυνομική σειρά «El Chapo» συνεχίζεται στο OPEN και απόψε στις 23:45 κάνει πρεμιέρα ο τρίτος, συναρπαστικός κύκλος, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, με διπλό επεισόδιο. 

Η αληθινή ιστορία του Χοακίν Γκουσμάν, του διαβόητου μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών, γνωστού ως «Ελ Τσάπο». Η άνοδος και η πτώση του «Ελ Τσάπο», από την αρχή της δράσης του στο καρτέλ της Γκουανταλαχάρα στα μέσα της δεκαετίας του 80, την εξέλιξή του στους κόλπους του καρτέλ της Σιναλόα, έως και την πτώση του το 2016. 

Στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, η δίωξη ναρκωτικών είναι προβληματισμένη από την επέκταση της ναρκοαυτοκρατορίας του Τσάπο. Ο δον Σολ σχηματίζει καινούργια συμμαχία για να προστατέψει τα συμφέροντα του. Αμέσως μετά, στο δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, ο Τσάπο χαίρεται όταν μαθαίνει ότι μπήκε στην καινούργια λίστα του Φόρμπς, ώσπου μια προδοσία τού στοιχίζει έναν από τους καλύτερούς του άντρες. Ο δον Σολ συνάπτει μια καινούργια σχέση. 

Στη σειρά «El Chapo»  πρωταγωνιστούν οι Μάρκο ντε λα Ο, Χουμπέρτο Μπούστο, Αλεχάντρο Αγκουιλάρ, Ροντρίγκο Αμπέντ, Ντολόρες Χερέντια, κ.α. Στο σενάριο είναι η Σιλβάνα Αγκουίρε και ο Κάρλος Κοντρέρας και στη σκηνοθεσία οι Ερνέστο Κοντρέρας και Χοσέ Μανουέλ Κραβιότο. 

«El Chapo», πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο απόψε, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, στις 23:45 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο OPEN.