03-01-2022

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Σταμάτη Γονίδη

Ανοιχτά - Αννίτα Πάνια

Ανοιχτά

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Σταμάτη Γονίδη

  

Η Αννίτα Πάνια μπαίνει με το δεξί στη νέα χρονιά και υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 23:30 στο OPEN, τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη. 

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής εξιστορεί τα παιδιά του χρόνια στην Κύθνο και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να μπαρκάρει στα καράβια, από τα δεκαέξι του κιόλας χρόνια. 

Ακόμα αποκαλύπτει στην Αννίτα άγνωστα περιστατικά, που συνέβησαν στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του, αλλά ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να τα ξεπεράσει και να εδραιωθεί στο τραγούδι. 

Ο Σταμάτης Γονίδης παραδέχεται τα λάθη που έκανε, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του, ενώ συγκινείται όταν μιλάει για κάποιες εσφαλμένες προσωπικές επιλογές του παρελθόντος και δηλώνει πως ακόμα και σήμερα ζητάει συγχώρεση για αυτές. 

Μιλάει για την πίστη του στο Θεό και καταθέτει προσωπικές εμπειρίες που έχει ζήσει και που, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, κατάφεραν ακόμα και έναν «δύσπιστο» σαν και τον ίδιο, να πιστέψει ολοκληρωτικά. 

H Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της. Ο  Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Χρήστος Χολίδης μιλάνε για τον φίλο τους και αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο. 

Φυσικά ο Σταμάτης τραγουδά για την Αννίτα τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και άλλα ξεχωριστά κομμάτια του, unplugged σε μια μοναδική εμφάνιση. 

Η συνέχεια; Στην ταράτσα της Αννίτας 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 23:30 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ