07-01-2022

Νέα μέρα για το Σ'αγαπάω μεν...αλλά- Αγαπημένοι ηθοποιοί σε απολαυστικούς guest ρόλους

Σ αγαπάω μεν... αλλά - Αγαπημένοι ηθοποιοί σε απολαυστικούς guest ρόλους

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέα μέρα  

Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN,  

με αγαπημένους ηθοποιούς σε απολαυστικούς guest ρόλους 

 

 

 

Η κωμική σειρά του OPEN «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» αλλάζει μέρα και υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε απολαυστικούς guest ρόλους. Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Σοφία Πανάγου εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων και φέρνουν τα πάνω κάτω. 

 

Η Μπέσσυ Μάλφα υποδύεται την Φιλοθέη, τη συντηρητική μαμά της εκκεντρικής Ρίας, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης τον  Χρύσανθο, έναν απίθανο μικροπωλητή που δεν δέχεται το όχι και πηγαίνει πόρτα – πόρτα μέχρι να φτάσει τελικά στην πόρτα του Παύλου και της Δάφνης.  

 

Η Σοφία Πανάγου είναι η Νταίζη, η ξαδέρφη Δάφνης, η οποία έχει αποφασίσει να λέει μόνο την αλήθεια, χωρίς να υπολογίζει το κόστος και ο Αργύρης Αγγέλου υποδύεται τον μάλλον αποτυχημένο σύμβουλο γάμου, τον οποίον επισκέπτονται η Δάφνη και ο Παύλος, για να λύσουν τα προβλήματά τους. 

 

Αγαπημένοι ηθοποιοί, σε ανατρεπτικούς ρόλους έρχονται και αναστατώνουν την παρέα του «Σ’ αγαπάω μεν..αλλά», προσφέροντας πολύ γέλιο και πολλές εκπλήξεις. 

 

Από αυτό το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN, το «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» μας κρατάει την καλύτερη παρέα. 

 

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. 

 

Δείτε το τρέιλερ