10-01-2022

After Dark: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Ντόρα Μακρυγιάννη, τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη και τη Βέρα Μακρομαρίδου

Δελτίο τύπου - Θέμης Γεωργαντάς, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Ντόρα Μακρυγιάννη,

τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη και τη Βέρα Μακρομαρίδου

στο «After Dark»

 

 

   Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την ταλαντούχα ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη και τον συνάδελφό της Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

   Η Ντόρα αποκαλύπτει στον Θέμη ότι δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό, αλλά τελικά ο χώρος της υποκριτικής κατάφερε να την κερδίσει απόλυτα. Απαντάει αινιγματικά για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν έχουμε μάθει κάτι για κάποια σχέση της. Στην παρέα τους έρχεται όμως και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και μιλάει για την μεταξύ τους συνεργασία, ενώ αποκαλύπτει στον Θέμη και την άποψή του για τις «παράλληλες σχέσεις». Οι δύο καλεσμένοι του Θέμη «δίνουν ρεσιτάλ» και απολαμβάνουμε τις υποκριτικές τους ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, λίγο πριν η Ντόρα μπει στο εξομολογητήριο για νέες, πικάντικες αποκαλύψεις.

 

   Η βραδιά κλείνει με την εξομολόγηση μιας ακόμα αγαπητής ηθοποιού, της Βέρας Μακρομαρίδου. Τι θα έκανε η Βέρα αν έπιανε επ’ αυτοφώρω με άλλη γυναίκα τον άντρα της καλύτερής της φίλης; Καταπέλτης στις απαντήσεις της, θα δώσει σκληρή μάχη με την Ντόρα για υψηλές θέσεις στο τσαρτ Αγιότητας.

 

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

 

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ