12-01-2022

Τι θα δούμε το Σάββατο στην κωμική σειρά Σ' αγαπάω μεν...αλλά

Σ αγαπάω μεν... αλλά, επεισόδιο 27

 

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN 

 

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 20.00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» χρειάζονται επειγόντως βοήθεια και καταφεύγουν στους…ειδικούς. 

Η Δάφνη παθαίνει εμμονή μ’ ένα σύμβουλο θηλασμού και τον επισκέπτεται συνέχεια, γεγονός που ενοχλεί έντονα τον Παύλο αφού, εκτός του ότι θέλει να πηγαίνει πάντα μόνη της, τους αποσπά και μεγάλα ποσά. Η Νίνα ακούει κρυφά την Πηνελόπη να λέει ότι δεν έχει χρήματα και αποφασίζει να αναλάβει δράση, βάζοντας αγγελία για να της βρει πελάτες. Ο Παύλος επισκέπτεται μυστικά τον σύμβουλο αλλά πέφτει τυχαία σε μια συγγενή του, ενώ ο Οδυσσέας, μέσα από την αγγελία της Πηνελόπης, καταλήγει να οργανώνει… μίνι συναυλία στο σπίτι. Και κάπως έτσι, η πραγματική ταυτότητα του σύμβουλου, ένα ψέμα του Παύλου και μια αλήθεια για την Πηνελόπη καταλήγουν να αποκαλύπτονται…

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

«Σ ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ