17-01-2022

«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή και τον Λούκα Γιώρκα - Σε νέα ώρα, Παρασκευή στις 20:00

Δελτίο τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Δέσποινα Βανδή, Λούκας Γιώρκας

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους, σε νέα ώρα

Κάθε Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN 

Αυτή την Παρασκευή στις 20:00, η μοναδική Δέσποινα Βανδή έρχεται

στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», σε μία μουσική βραδιά, έκπληξη!

 Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον μοναδικό Λούκα Γιώρκα, σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι, με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες.

 Η καθηλωτική Δέσποινα Βανδή, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μας μαγεύει και μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά. Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ανοίγουν τις καρδιές τους και μιλάνε για την αγάπη, τον έρωτα και φυσικά για το τραγούδι.

  Στην παρέα τους έρχεται και ο αγαπημένος Λούκας Γιώρκας  για να ερμηνεύσει παλιές «μεγάλες» επιτυχίες, που άφησαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Φυσικά, θα απολαύσουμε και το ιδιαίτερο ντουέτο του με τη Δέσποινα Βανδή, με τους δύο καλλιτέχνες να μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους, σε μία πολύ όμορφη συνύπαρξη.

Αυτή την Παρασκευή, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και  δημιουργούς, είναι ο ταλαντούχος Αλέξανδρος - Σταύρος Παπαδάκης, ο οποίος τραγουδάει εκπληκτικά, παίζει πιάνο, τρομπόνι , σπουδάζει χορό στην Ολλανδία, γράφει στίχους και μουσική. Σε αυτή την εκπομπή, ο Αλέξανδρος Σταύρος έχει την τιμητική του, αφού είναι ο πρώτος που κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και ερμηνεύει ξένα αλλά και ελληνικά τραγούδια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», σε νέα ώρα, κάθε Παρασκευή στις 20.00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ