17-01-2022

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην «Τελευταία Ώρα»

Η τελευταία ώρα επεισόδια 65-67

Οι εξελίξεις καθηλώνουν αυτή την εβδομάδα, στη δραματική σειρά

«Η Τελευταία Ώρα»

Δευτέρα-Τετάρτη στις 20.00 στο OPEN 

Η Λουκία ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Ανδρέα και της Μαρίνας

Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους, ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας, πιασμένοι σε μια θύελλα από γιατί, προσπαθούν να καταλάβουν το χρονικό της προδοσίας. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος μιλάει για πρώτη φορά στην Έλλη για το παρελθόν του, μπερδεύοντάς την ακόμα περισσότερο. Όταν επιστρέφει σπίτι έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζωή, που του ζητάει κάτι που τον φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/1 ΣΤΙΣ 20:00

Η Έλλη αποφασίζει να μη δώσει σημασία στα λόγια του μέντιουμ σχετικά με το χάρισμά της, αλλά μετά από μια συζήτηση με τον Μάρκο αποφασίζει ότι ίσως πρέπει να το ψάξει. Από την άλλη, αυτή η εμμονή της Έλλης με το «χάρισμα» της φαίνεται πως ανησυχεί πολύ τη Λουκία καθώς φοβάται πως θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας. Ο Ανδρέας και η Μαρίνα συναντιούνται ξανά μετά από καιρό και ο Δαμιανός τους παρακολουθεί και τους τραβάει φωτογραφίες. Ο Κωνσταντίνος ανακοινώνει στην Κάτια ότι θα χωρίσει επιτέλους τη Νάντια και η Πωλίνα κάνει κίνηση για να φιλήσει τον Αλέξη, χωρίς όμως να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το επόμενο πρωί η Λουκία λαμβάνει ένα φάκελο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

ΤΡΙΤΗ 18/1 ΣΤΙΣ 20:00

Η Λουκία σε σοκ ψάχνει τρόπο να μάθει αν οι φωτογραφίες που παρέλαβε είναι αυθεντικές. Το βράδυ της ίδιας μέρας ετοιμάζει ένα… ιδιαίτερο δείπνο. Η Έλλη δέχεται επίθεση στο Πανεπιστήμιο από τη γυναίκα του Κωνσταντίνου. Έξαλλη, απειλεί την Κάτια. Έλλη και Άγγελος τσακώνονται. Η Νάντια ζητά από τον Κωνσταντίνο να ξαναπροσπαθήσουν, ενώ ο Μάρκος δέχεται ένα τηλεφώνημα που του γκρεμίζει τις ελπίδες για τους δολοφόνους της Κατερίνας. Αυτό τον κάνει να συγκρουστεί με τη Ζωή. Ο Ανδρέας ετοιμάζεται για Αθήνα. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1 ΣΤΙΣ 20:00

Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας πιασμένοι σε μια θύελλα από γιατί προσπαθούν να καταλάβουν το χρονικό της προδοσίας. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος μιλάει για πρώτη φορά στην Έλλη για το παρελθόν του μπερδεύοντάς την ακόμα περισσότερο. Όταν επιστρέφει σπίτι έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζωή, που του ζητάει κάτι που τον φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Τέλος, ο Ανδρέας ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Αθήνα όταν βρίσκει μπροστά του τον Νικόλα.

«Η Τελευταία Ώρα», Δευτέρα-Τετάρτη

στις 20:00 στο OPEN