18-01-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βάνα Μπάρμπα

Δελτίο τύπου - Ανοιχτά - Αννίτα Πάνια, Βάνα Μπάρμπα


«Ανοιχτά»,

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βάνα Μπάρμπα

 

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα στο OPEN, τη Βάνα Μπάρμπα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς τα λένε όλα «Ανοιχτά». 

 

Η ηθοποιός έχει έρθει στην ταράτσα της Αννίτας αποφασισμένη να πει μόνο αλήθειες για τη ζωή και την καριέρα της. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για τη μεγάλη απόφαση στα εφηβικά της χρόνια να φύγει από τα Ιωάννινα και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα. Αποκαλύπτει μεγάλους έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή της, κάνει την αυτοκριτική της και μετανιώνει για άντρες που πίκρανε και «δεν της άξιζαν», όπως χαρακτηριστικά παραδέχεται.

 

Μιλάει ακόμα για τον πόλεμο που δέχτηκε, αλλά και για τους «φίλους» στη showbiz που βρισκόντουσαν γύρω της μόνο για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Θυμάται τον χαμό της μονάκριβής της αδερφής, αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της και μιλά για τον αιώνιο φίλο της και μεγάλο της έρωτα, Χρήστο Κυριαζή, που έφυγε πρόσφατα και τόσο άδικα.

 

Η Βάνα Μπάρμπα παίρνει θέση για την πολιτική και αποκαλύπτει στην Αννίτα ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Τέλος, προειδοποιεί άπαντες, πως καλό είναι όποιος πειράξει τη μητέρα της ή την κόρη της... να αλλάξει χώρα.

 

 

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την καλεσμένη της με τον Κώστα Ζουράρι, τον Μάκη Τσέλιο, τον Νίκο Αποστολόπουλο, αλλά και τον Γιάννη Καζανίδη να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες της γοητευτικής ηθοποιού.

 

Η Αννίτα και η Βάνα κάνουν μια μοναδική συζήτηση για άντρες, φιλίες αλλά και για το καλλιτεχνικό  star system ... «Ανοιχτά» ... στην πιο όμορφη ταράτσα της ελληνικής τηλεόρασης!

 

Η συνέχεια; Στην ταράτσα της Αννίτας

 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ