19-01-2022

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» : Η άφιξη του μωρού έχει αναστατώσει τον Παύλο και τη Δάφνη - Σάββατο στις 20.00

Σ αγαπάω μεν αλλά επεισόδιο 28

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN

 

 

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 20.00 στο OPEN στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» η άφιξη του μωρού έχει αναστατώσει το ζευγάρι, που δεν μπορεί πια να διαχειριστεί τις καταστάσεις που προκύπτουν. Την ίδια στιγμή ο Δάνος ετοιμάζει μία ιδιαίτερη «ληστεία».

 

Η άφιξη του μωρού έφερε αναστάτωση στην οικογένεια της Δάφνης και του Παύλου. Άλλαξαν όλα και κυρίως οι ορμόνες της λεχώνας Δάφνης που αισθάνεται εξαντλημένη, παραπονεμένη και κλαίει με το παραμικρό. Προσπαθεί να συνηθίσει ότι κάποιος άλλος έχει προτεραιότητα στη ζωή της. Ο Παύλος είναι κι εκείνος κουρασμένος από το ξενύχτι και δεν έχει αντοχές.  Έτσι η σχέση τους αρχίζει να έχει προβλήματα.  Η Ρία με την Ηλιάνα παρ’ όλο που δείχνουν να έχουν έρθει κοντά στην πραγματικότητα οι διαφορετικές προσωπικότητές τους οδηγούν σε καυγάδες. Ο Δάνος βρίσκει ένα καινούριο τρόπο να διαφημίσει τον εαυτό του. Η Πηνελόπη επεμβαίνει ως ψυχολόγος και τα κάνει λίγο χειρότερα.

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ