21-01-2022

Το Into your heart και ο Γιώργος Μαυρίδης ανακαινίζουν τη δομή αστέγων στη Θεσσαλονίκη- Δευτέρα στις 23:15

Into your heart αόρατα πλάσματα

 

Το Into your heart ανακαινίζει τη δομή αστέγων στη Θεσσαλονίκη

 

Δευτέρα στις 23:15 στο OPEN

 

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης αυτή τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:15 στο OPEN, στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του Into your heart, επισκέπτεται τη δομή αστέγων στη Θεσσαλονίκη και μαζί με την ομάδα του βάζουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται. 

Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει «αόρατα πλάσματα», αφού παρόλο που περνάει από μπροστά τους τόσος κόσμος καθημερινά, πολύ λίγοι τους δίνουν έστω και την ελάχιστη σημασία. Στη δομή ο Γιώργος Μαυρίδης συζητά με τους υπεύθυνους, αλλά και με τους ίδιους τους άστεγους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο μέσα στη δομή όσο και στη ζωή τους έξω από αυτή. Ακόμα μιλάνε για την κοινωνική επανένταξη αλλά και για τους λόγους που τους οδήγησαν να ζουν στον δρόμο.  

Αμέσως μετά, η ομάδα του Into your heart και ο Γιώργος Μαυρίδης πιάνουν δουλειά, ξεκινάνε τις κατασκευαστικές εργασίες και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο χώρος ανακαινίζεται, γίνεται πιο πρακτικός και πιο λειτουργικός, έτσι ώστε να είναι λίγο καλύτερη η παραμονή των ανθρώπων αυτών μέσα στη δομή. 

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης και το Into your heart δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε στην πράξη έναν άστεγο.

 

Into your heart με τον Γιώργο Μαυρίδη, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:15 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ