26-01-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος

Δελτίο τύπου - Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και τον Τάσο Τρύφωνος

Ανοιχτά, 

με την Αννίτα Πάνια 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος 

 

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN, τον Τάσο Τρύφωνος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς τα λένε όλα Ανοιχτά.   

 

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, τις σπουδές στην Πάντειο αλλά και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες, τα οποία και έγιναν πραγματικότητα.  

 

Εξιστορεί απίστευτες ιστορίες με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, τη Μαρινέλλα, την Έλενα Ακρίτα, την Άννα Βίσση, αλλά και με τον υπουργό που σηκώθηκε να φύγει από εκπομπή του!   

 

Ο Τάσος ανοίγει την καρδιά του και αναφέρεται στον χαμό δικού του ανθρώπου μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον και αποκαλύπτει την αντίδραση του όταν το έμαθε, την οποία τη μετανιώνει μέχρι και σήμερα.   

 

Αναφέρεται επίσης, στις κακοποιήσεις που συνέβησαν στον θεατρικό χώρο και εξοργίζεται με τους ανθρώπους που με απάθεια κοίταγαν από την άλλη πλευρά και έκαναν πως δεν συμβαίνει τίποτα .  

 

Ακόμα, μιλά για πρώτη φορά για τους δύο μεγάλους έρωτες που έζησε στη ζωή του και παραδέχεται, ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει δική του οικογένεια.  

 

Εξιστορεί, τέλος, τη συνάντησή του με τον Πάουλο Κοέλιο και αποκαλύπτει πως η συζήτηση μαζί του, τον βοήθησε να καταλάβει τι έχει κάνει στη ζωή του.  

 

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της με την Ευρυδίκη, τη Μαριέλλα Σαββίδου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να αφηγούνται άγνωστα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Τάσο.  

 

 

Η συνέχεια; Στην ταράτσα της Αννίτας… 

 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά». 

 

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN 

 

Δείτε το τρέιλερ