28-01-2022

Ο Αργύρης Αγγέλου έρχεται το Σάββατο στο Σ'αγαπάω μεν...αλλά

Δελτίο Τύπου - Ο Αργύρης Αγγέλου στο Σε αγαπάω μεν...αλλά

Ο Αργύρης Αγγέλου έρχεται στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»  

το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN 

 

 

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 20.00 στο OPEN στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», το αγαπημένο μας ζευγάρι χρειάζεται βοήθεια και καταφεύγει στον σύμβουλο γάμου, τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Αγγέλου.  

 

Η μπέμπα του Παύλου και της Δάφνης δεν σταματάει να κλαίει και μαζί της ξενυχτούν αναγκαστικά και οι ταλαίπωροι γονείς της, αλλά και η Πηνελόπη που είναι αποφασισμένη να βρει τι είναι αυτό που ενοχλεί το παιδί. H Δάφνη και ο Παύλος, προς έκπληξη όλων, παίρνουν τη μεγάλη απόφαση και επισκέπτονται σύμβουλο γάμου για να τους βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο σύμβουλος γάμου, είναι ένας σαρανταπεντάρης, άξεστος τύπος που δεν ακολουθεί το κλασσικό προφίλ των σύμβουλων γάμων. Δεν έχει ψυχραιμία, ούτε ιδιαίτερο ταλέντο στην δουλειά του. Εξάλλου και ο δικός του γάμος καταρρέει. Οι συμβουλές που δίνει είναι κλισέ, αλλά τις μεταφέρει με πάθος. Ο ίδιος, όταν ήταν μικρός, ονειρευόταν να γίνει μπασκετμπολίστας αλλά δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα ψηλός, ούτε ιδιαίτερα αθλητικός. Η Δάφνη και ο Παύλος όμως από εδώ και μετά θα ζητούν όλο και περισσότερο την βοήθειά του. 

Βέβαια και οι υπόλοιποι ήρωες συνεχίζουν να μπλέκουν σε περίπλοκες καταστάσεις. Η Ηλιάνα δουλεύει νυχτερινή βάρδια στην καντίνα και η Νίνα από την ανησυχία της έχει τρελαθεί και φυσικά έχει τρελάνει και τον Οδυσσέα. Όσο για το Μάκη, αυτός περνάει τη νύχτα του γράφοντας ένα ερωτικό γράμμα για τη Ρία, το οποίο όμως καταλήγει στα χέρια του Δάνου. 

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου, η Ζωή Κοΐβαρη και η Ρένα Ρίγγα. 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN 

 

Δείτε το τρέιλερ