31-01-2022

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη δραματική σειρά Η τελευταία ώρα

Η τελευταία ώρα, επεισόδιο 68

Οι εξελίξεις καθηλώνουν στη δραματική σειρά

Η τελευταία ώρα

 

Ο Νικόλας απειλεί ανοιχτά τον Ανδρέα και η Έλλη μαθαίνει για την απιστία του πατέρα της. Η Λουκία είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ανδρέα και κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/01 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Νικόλας αιφνιδιάζει τον Ανδρέα και θολωμένος από θυμό τον βάζει να σκάψει τον λάκκο του στη μέση του πουθενά ενώ τον τραβάει βίντεο για να τον ξεφτιλίσει. Όταν αργότερα δείχνει το βίντεο στη Μαρίνα, αυτή ξεσπάει και του αποκαλύπτει ότι είναι μαζί με τον Ανδρέα τα τελευταία 20 χρόνια. Η Πωλίνα στέλνει ένα γράμμα στον Αλέξη για να τον προσεγγίσει ως φίλη αυτή τη φορά, ενώ την ίδια στιγμή μαθαίνει από τη Σοφία ένα μυστικό του Αλέξη για να μπορέσει να τον ρίξει ακόμα πιο εύκολα. Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη για την απιστία του Ανδρέα χωρίς όμως να της αναφέρει τη Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανδρέας είναι στην Αθήνα με την Άσπα στη ΜΚΟ. Τέλος, ο Δαμιανός ψάχνει κρυφά τα αρχεία του υπολογιστή του Μοσκοβίτη και ανακαλύπτει ένα μυστικό της εταιρείας που θ’ αλλάζει τα πάντα.

ΤΡΙΤΗ 01/02 ΣΤΙΣ 20:00

Ο Ανδρέας μαθαίνει το ρόλο του στη ΜΚΟ και επιστρέφει Κύπρο. Έλλη και Μάρκος παραμένουν χώρια. Μια καινούρια εικασία για το ποιος μπορεί να κυνηγά Ζωή και Μάρκο αλλάζει τα δεδομένα. Η Λουκία είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ανδρέα και κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις. Η Άσπα στέλνει τη Σίλια στην Κύπρο, ενώ η Ίριδα ζητά τη βοήθεια ενός… παλιού γνωστού.

 

Δείτε το τρέιλερ