31-01-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Ηλία Μπόγδανο και τον Χάρη Λεμπιδάκη στο «After Dark»

Δελτίο τύπου - After Dark - Θέμης Γεωργαντάς, Ηλίας Μπόγδανος, Χάρης Λεμπιδάκης

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Ηλία Μπόγδανο και τον Χάρη Λεμπιδάκη στο «After Dark»

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Ηλία Μπόγδανο και τον Χάρη Λεμπιδάκη, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα στη μουσική σκηνή, καθώς και για τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο λόγω του covid-19. Ακόμα αναφέρεται στην πρωτοβουλία που πήρε, να μαζέψει και να μεταφέρει ρούχα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας και αναπολεί τις στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Στην παρέα τους θα έρθει και η κολλητή φίλη του Ηλία, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Οι δύο φίλοι αποκαλύπτουν τι κέρδισαν από την εμπειρία τους στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς και τι ήταν αυτό που τους ένωσε από την πρώτη κιόλας μέρα. Το κλίμα θα ανεβάσουν οι… πικάντικες αποκαλύψεις, λίγο πριν ο Ηλίας οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του Θέμη, με την Καρολίνα να τον παρακολουθεί και να σχολιάζει. Λίγο αργότερα, ο Ηλίας παίρνει την κιθάρα του και ερμηνεύει ένα τραγούδι έκπληξη.

Η βραδιά συνεχίζεται με τον καθηλωτικό Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος κάθεται στην καρέκλα του εξομολογητηρίου του Θέμη, έτοιμος να παλέψει για μια θέση στο Πάνθεον με τις καυστικές του αποκαλύψεις. Θα τα καταφέρει άραγε;

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δε θα είναι πια μυστικό!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ