01-02-2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Νίκο Μακρόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Αναστάσιο Ράμμο

Δελτίο τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μακρόπουλος, Πέννυ Μπαλτατζή, Αναστάσιος Ράμμος

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN τον Νίκο Μακρόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Αναστάσιο Ράμμο σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό και ξεχωριστές ερμηνείες. 

Ο Νίκος Μακρόπουλος, με τη χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του, ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο.  Ο αγαπημένος ερμηνευτής ανεβάζει το κέφι, όχι μόνο με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χιουμοριστική του διάθεση. Θα απολαύσουμε όμορφες ιστορίες και θα ακούσουμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. 

Στην παρέα τους έρχεται και η Πέννυ Μπαλτατζή για να απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ετοιμάζει και μια ωραία έκπληξη, μια μοναδική μουσική στιγμή με τον Αναστάσιο Ράμμο. 

Τη σκυτάλη παίρνει ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος τραγουδάει αγαπημένα τραγούδια του που έχουμε ξεχωρίσει. Ο Αναστάσιος με το χαμόγελό του και τη ζεστή, χαλαρή του διάθεση μας χαρίζει πολύ όμορφες στιγμές. 

Ακόμα, η Vemily, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το YouTube, ετοιμάζει μια όμορφη έκπληξη στον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι η Παναγιώτα Βεργίδου. Η Παναγιώτα είναι μόλις 17 ετών, πηγαίνει στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης και θέλει να ασχοληθεί με το παραδοσιακό τραγούδι. Γράφει στίχους και μουσική, έχει κανάλι στο YouTube και θα την απολαύσουμε όχι μόνο στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και σε μια μεγάλη ξένη επιτυχία. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα… 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN. 

Δείτε το τρέιλερ