02-02-2022

Τι θα δούμε στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 30

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN

 

 

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» νιώθουν πίεση από παντού και προσπαθούν να βρουν διέξοδο με κάθε τρόπο. 

Ο Παύλος πιέζεται συναισθηματικά λόγω της κατάστασης με τη Δάφνη και αρχίζει να ανεβάζει πίεση, με αποτέλεσμα να πρέπει να φοράει ένα holter για να εξεταστεί τι ακριβώς του συμβαίνει. Αλλά, ο Παύλος δεν είναι ο μόνος που πιέζεται καθώς και η Δάφνη νιώθει την ανάγκη να πάρει ένα μικρό διάλλειμα από την σχέση τους, χωρίς να ξέρει πώς να το επικοινωνήσει. Ο Μάκης ετοιμάζει ένα stand-up act και η πίεση είναι μεγάλη.. τόσο μεγάλη που θα κάψει άθελα του τον Παύλο, αποκαλύπτοντας πως και αυτός σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα break από το γάμο του. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ