09-02-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Γιάννη Ζουγανέλη

Δελτίο τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ανοιχτά,

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Γιάννη Ζουγανέλη

 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Γιάννη Ζουγανέλη σε μια ακόμα μοναδική συνέντευξη, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στην εκπομπή Ανοιχτά στο OPEN

Με χιούμορ, ειλικρίνεια αλλά και με νοσταλγία, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τα μεγάλα βήματα της ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια στα Πατήσια και τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική μέχρι και τη σημαδιακή γνωριμία του με τον Νικόλα Άσιμο στη Θεσσαλονίκη που τον μεταμόρφωσε καλλιτεχνικά.

Ο απολαυστικός Γιάννης Ζουγανέλης αποθεώνει τις μούσες του, τη γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη και τη μοναχοκόρη του Ελεωνόρα και αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς κανένα κόμπλεξ πως τα νέα παιδιά τον αναγνωρίζουν ως τον «πατέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη»! 

Με συγκίνηση εξιστορεί τις μοναδικές στιγμές που έζησε με τους αγαπημένους του φίλους Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγαν τόσο νωρίς από κοντά μας και μιλάει για τις αξέχαστες μουσικές βραδιές που άφησαν ιστορία στο θρυλικό κέντρο «Αχ Μαρία» των Εξαρχείων.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης τοποθετείται σε όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον καλλιτεχνικό χώρο και σχολιάζει κάποια «νέα ταλέντα που δεν ακούγονται», αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί προτάσεις για να συμμετέχει σε τηλεοπτικά show.

Ο μουσικός, συνθέτης, ερμηνευτής και ηθοποιός αφιερώνει ένα τραγούδι που έχει γράψει για την Αννίτα και το Ανοιχτά, ενώ δεν παραλείπει να τραγουδήσει μαζί της και όμορφες μπαλάντες από τις παλιές καλές εποχές της rock σκηνής.

 

 

Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ