14-02-2022

«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Χρήστο Δάντη, τη Josephine και τον Γιώργο Κακοσαίο

Δελτίο Τύπου - Ένα Τραγούδι Ακόμα - Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Χρήστο Δάντη και τη Josephine

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Χρήστος Δάντης, η Josephine και ο Γιώργος Κακοσαίος ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους

Ο Γιώργος Θεοφάνους, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN παρέα με τον Χρήστο Δάντη, τη Josephine και τον Γιώργο Κακοσαίο λένε «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Χρήστος Δάντης έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και τον απολαμβάνουμε σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Με τη μοναδική του ενέργεια και με το χαρακτηριστικό τραγουδιστικό του ύφος μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές και ξεχωριστές ερμηνείες. Η βραδιά κορυφώνεται όταν τον ακούμε για πρώτη φορά, σε ένα τραγούδι που αποτέλεσε σταθμό στην ελληνική μουσική, το «Δε λες κουβέντα», το οποίο όπως δηλώνει και ο ίδιος είναι από τα αγαπημένα του.

Στη συνέχεια η εντυπωσιακή Josephine με το γλυκό της χαμόγελο και τις μεγάλες επιτυχίες της ανεβάζει την ένταση, ενώ ετοιμάζει μια ωραία έκπληξη, μια μοναδική μουσική στιγμή μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται και τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο. Ο Γιώργος συγκινεί ερμηνεύοντας τραγούδι του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτελεί και το ντουέτο του μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι ο Iris . Ο Iris έρχεται από τη Λάρισα και είναι από μουσική οικογένεια. Του αρέσει να τραγουδάει και να δημιουργεί, για αυτό γράφει στίχους αλλά και μουσική.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις  μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ