18-02-2022

Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» - στις 20.00

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 32

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN

 

 

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN, οι αγαπημένοι ήρωες από το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» χωρίζονται σε δύο «στρατόπεδα» έτοιμα για μάχη.

 

Ο Παύλος και η Δάφνη κανονίζουν μετά από καιρό να πάνε σινεμά αλλά μετά από μια παρεξήγησή της μπέιμπι σίτερ με το Μάκη, χάνουν τη μισή ταινία. Τελικά, ο Παύλος βλέπει το έργο με το Μάκη, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Δάφνη. Ταυτόχρονα, η Νίνα δυσφορεί γιατί πρέπει να ξυπνήσει νωρίς και ο Οδυσσέας αναλαμβάνει να το κάνει εκείνος, αποτυγχάνοντας παταγωδώς. Δάφνη και Νίνα, εκνευρισμένες με τη συμπεριφορά των αντρών, συσπειρώνονται με τη βοήθεια Πηνελόπης, Ρίας και Ηλιάνας ενώ στο σπίτι του Μάκη δημιουργείται ένα αντίθετο «μέτωπο» με Παύλο, Οδυσσέα και Δάνο. Τα ευτράπελα, όμως και στις δύο συγκατοικήσεις δεν αργούν να ξεκινήσουν…

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

 

 

Δείτε το τρέιλερ