22-02-2022

After Dark: Ο Παντελής Καναράκης, η Ελένη Πέτα και η Μαρία Αντωνά έρχονται στο After Dark

Δελτίο Τύπου - After Dark - Παντελής Καναράκης, Ελένη Πέτα και Μαρία Αντωνά

Ο Παντελής Καναράκης, η Ελένη Πέτα και η Μαρία Αντωνά

έρχονται στο «After Dark»

 

 

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Παντελή Καναράκη, την Ελένη Πέτα και τη Μαρία Αντωνά, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

 

Ο Παντελής απολαυστικός όπως πάντα, δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Αποκαλύπτει πως νιώθει ευτυχισμένος που ασχολείται με την ηθοποία και δηλώνει πως αγαπά πολύ τη δουλειά του. Ακόμα μιλάει για την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά την οποία θέλει να τη δει να συνεχίζεται και με νέα επεισόδια, όπως χαρακτηριστικά λέει στον Θέμη.

 

Στην παρέα τους έρχεται η αγαπημένη φίλη του και μουσικός η Ελένη Πέτα και οι δυο τους θυμούνται όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί. Οι δύο καλλιτέχνες θα μιλήσουν ανοιχτά για το κίνημα #metoo, με την Ελένη Πέτα να αποκαλύπτει πως ξαφνιάζεται που το κίνημα δεν έχει μεταφερθεί και στο χώρο του τραγουδιού.

 

Ο Παντελής δε θα γλυτώσει από τον Θέμη Γεωργαντά και το περίφημο εξομολογητήριο. Θα απαντήσει, όμως, ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις; Θα αποκαλύψει ποιο είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης ή θα δεχθεί τους κεραυνούς του «After Dark»;

 

Τη βραδιά κλείνει η Μαρία Αντωνά, η οποία εξομολογείται στον Θέμη τις πιο πικάντικες αλήθειες της και μιλά για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, που βρίσκεται στο Survivor. Θα δούμε, άραγε, σύντομα κουφέτα;

 

 

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ