22-02-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Χρύσα Ρώπα

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Χρύσα Ρώπα

«ΑΝΟΙΧΤΑ»,

με την Αννίτα Πάνια 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Χρύσα Ρώπα 

Το ΑΝΟΙΧΤΑ με την Αννίτα Πάνια έρχεται αυτή την Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN με μια ακόμα συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η Χρύσα Ρώπα «ξαπλώνει» στον καναπέ της Αννίτας και ανοίγει την καρδιά της

Η Χρύσα μιλά για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην εφηβεία, όπου έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Ξετυλίγει συγκινητικές εικόνες και συναισθήματα σχετικά με την ένωση με τη βιολογική δίδυμη αδερφή της αλλά και τη συμφιλίωση με τους θετούς γονείς της και όσα έζησε μαζί τους μέχρι τις τελευταίες τους στιγμές.

Με περίσσιο θάρρος, η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει στην Αννίτα πως επικοινώνησε με τις κοπέλες που κατήγγειλαν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να τους ζητήσει συγγνώμη καθώς η ίδια συνεργαζόταν μαζί τους εκείνη την περίοδο και δεν γνώριζε τι συνέβαινε.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου και το υπόλοιπο cast της σειράς «Η Τούρτα της Μαμάς» αφηγούνται ανέκδοτες ιστορίες που συμβαίνουν στα γυρίσματα με πρωταγωνίστρια την Χρύσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δίνει μια ειλικρινή, αστεία, αλλά και συγκινητική συνέντευξη γεμάτη συναίσθημα και προσωπικές αποκαλύψεις, από αυτές που πλημμυρίζουν με ζεστασιά την ταράτσα της Αννίτας.

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά». 

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 23:30 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ