24-03-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα

Δελτίο Τύπου - Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στα Ιωάννινα

Οι Εικόνες ταξιδεύουν στα Ιωάννινα

 

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στα Ιωάννινα, σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στα πανέμορφα αυτά μέρη, το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 17:45 οι Εικόνες μας παρουσιάζουν το «καμάρι» της πόλης, τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και το νησάκι που βρίσκεται μέσα σε αυτή. Στο νησάκι μας ξεναγούν στο μουσείο του Αλή Πασά και μας μεταφέρουν απίστευτες ιστορίες για τη ζωή του. 

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων που εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες, αλλά και το πανέμορφο Ιτς Καλέ, την ακρόπολη των Ιωαννίνων. Φυσικά δε θα μπορούσαν να παραλείψουν μία βόλτα από το περίφημο Ρολόι, το γνωστό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, δοκιμάζουν να φτιάξουν κλωστάρι, αυτόν τον ιδιαίτερο μπακλαβά, δοκιμάζουν απίστευτες λιχουδιές και διασκεδάζουν σ’ ένα μαγαζί έκπληξη στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες μας παρουσιάζουν το ανατολικό κάστρο των Ιωαννίνων και το μαγαζάκι που βρίσκεται μέσα σε αυτό, το οποίο κρύβει ανεκτίμητους θησαυρούς του 1821.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες με τη φοβερή θέα, τα χωριά Μονοδένρι, Βίτσα και Κήποι στο Ζαγόρι, ενώ θαυμάζουν τη χαράδρα του Βίκου από τη μονή της Αγίας Παρασκευής. 

Τέλος, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά σε ειδυλλιακή τοποθεσία στη λίμνη Παμβώτιδα και την περίφημη μπουγάτσα Ιωαννίνων, ίσως την καλύτερη στην Ελλάδα.

 

Εικόνες: Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 στο OPEN