29-03-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Χρύσα Ρώπα

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Χρύσα Ρώπα

«Ανοιχτά»,

με την Αννίτα Πάνια

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Χρύσα Ρώπα

 

 

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει «Ανοιχτά» και αυτή την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN, υποδέχεται τη μοναδική Χρύσα Ρώπα. Η αγαπημένη ηθοποιός «ξαπλώνει» στον καναπέ της Αννίτας και ανοίγει την καρδιά της.

Η Χρύσα μιλά για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην εφηβεία, όπου έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Ξετυλίγει τις συγκινητικές στιγμές και τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν συνάντησε τη βιολογική δίδυμη αδερφή της και μιλάει για τη συμφιλίωση με τους θετούς γονείς της.

Με περίσσιο θάρρος, η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει στην Αννίτα πως επικοινώνησε με τις κοπέλες που κατήγγειλαν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να τους ζητήσει συγγνώμη καθώς η ίδια συνεργαζόταν μαζί τους εκείνη την περίοδο και δεν γνώριζε τι συνέβαινε. 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου και το υπόλοιπο cast της σειράς «Η Τούρτα της Μαμάς» αφηγούνται αστείες ιστορίες που συμβαίνουν στα γυρίσματα με πρωταγωνίστρια την Χρύσα. 

Η αγαπημένη ηθοποιός δίνει μια ειλικρινή, αστεία, αλλά και συγκινητική συνέντευξη γεμάτη συναίσθημα και προσωπικές αποκαλύψεις, από αυτές που πλημμυρίζουν με ζεστασιά την ταράτσα της Αννίτας.

 

 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ