30-03-2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο After Dark την Ελένη Τσολάκη

Δελτίο Τύπου - After Dark - Ελένη Τσολάκη

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Ελένη Τσολάκη

 

 

Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την Ελένη Τσολάκη για μια απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

 

 

Η Ελένη, με το λαμπερό της χαμόγελο, απαντάει στις ερωτήσεις του Θέμη και μιλάει για όλους και για όλα. Αναπολεί τα χρόνια της ως γυμνάστρια, αλλά και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να δοκιμάσει τον εαυτό της στην Αθήνα, ενώ εξομολογείται στον Θέμη, εάν είχε δεύτερες σκέψεις, όταν έπρεπε να «ξεβολευτεί», όπως χαρακτηριστικά λέει, ώστε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

 

Η βραδιά συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις, καθώς στην παρέα έρχονται και οι συνεργάτες της από την εκπομπή «Open Weekend» για να… ταράξουν λίγο τα νερά. Η Μαρία Φραγκάκη, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, αλλά και ο παλαιότερος συνεργάτης της, ο Κώστας Φραγκολιάς μιλάνε για τη σχέση και τη συνεργασία τους με την Ελένη Τσολάκη, ενώ δεν παραλείπουν να εξηγήσουν και το λόγο που μια ψυχαγωγική εκπομπή πρέπει να ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, όπως είναι το κίνημα #ΜeΤoo.

 

Η Ελένη οδηγείται στο εξομολογητήριο του Θέμη και φέρνει τα πάνω κάτω με τις ξεκαρδιστικές απαντήσεις της!

 

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! 

 

Παρασκευή 1 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN

 

 

Δείτε το τρέιλερ