05-04-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ιράν και στο μαγευτικό Ισφαχάν

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Ο Τάσος Δούσης στο Ιράν και στο μαγευτιικό Ισφαχάν

Οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ιράν

 

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Ιράν και στο Ισφαχάν, την Κυριακή 10 Απριλίου στις 17:50 στο OPEN.

Το επεισόδιο ξεκινάει με μία μαγευτική ξενάγηση στο εκπληκτικό Τζαμί Abbasi, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στο Παλάτι Αλί Καπού. Οι «Εικόνες» αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των μεγάλων βασιλιάδων.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται, στη συνέχεια, το παραδοσιακό χωριουδάκι Αμπιανέ, αλλά και την εντυπωσιακή εκκλησία Vank στην αρμένικη συνοικία του Ισφαχάν. Αμέσως μετά, μας δείχνουν το πανέμορφο τζαμί χωρίς μιναρέδες το Σεϊχ Λοτφολά και αγοράζουν σκάκι στο παζάρι της πόλης.

Φυσικά η γαστρονομία έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην εκπομπή. Η ομάδα πίνει τον καφέ της σε ένα παραδοσιακό καφενείο και δοκιμάζει τοπικές σπεσιαλιτέ που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! 

Οι πιο όμορφες «Εικόνες» από το εξωτικό Ιράν!

Οι «Εικόνες» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Ισφαχάν την Κυριακή 10 Απριλίου στις 17:50 στο OPEN και το Σάββατο 9 Απριλίου, την ίδια ώρα, μη χάσετε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο Ισφαχάν, σε επανάληψη.

Δείτε το τρέιλερ