07-04-2022

Το κάλεσμα της άγριας φύσης, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απόψε στις 21.15 στο OPEN

Το κάλεσμα της άγριας φύσης - The Call of the Wild - Ξένη ταινία

«Το κάλεσμα της άγριας φύσης» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

 

 

 

Η συναρπαστική ιστορία του Μπακ, του σκύλου με τη μεγάλη καρδιά, έρχεται, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απόψε Πέμπτη στις 21:15 στο OPEN. 

 

Βασισμένη στο ομώνυμο θρυλικό μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον, η καθηλωτική περιπέτεια «Το κάλεσμα της άγριας φύσης» με πρωταγωνιστές τον Χάρισον Φορντ, τον Ομάρ Σι, την Κάρα Τζι και φυσικά τον Μπακ, μας μεταφέρει στην Αλάσκα, στην άγρια φύση, εκεί όπου οι ήρωες θα ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους. 

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης εξόρυξης χρυσού τη δεκαετία του 1890 ο καλόκαρδος και πανέξυπνος σκύλος Μπακ, βλέπει την ευτυχισμένη ζωή του να ανατρέπεται, όταν απάγεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια και μεταφέρεται στην άγρια Αλάσκα. Εκεί γίνεται το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας και ενώ καταφέρνει να ηγηθεί της ομάδας του, σύντομα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κινδυνεύει η ζωή του. Τότε συναντά τον Τζον Θόρτον (Χάρισον Φορντ) και μαζί του βιώνει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Μία εμπειρία ζωής, ένα ταξίδι στην άγρια φύση με τους δυο τους να αποκτούν μία άρρηκτη σχέση βαθιάς εμπιστοσύνης, πίστης και αγάπης. 

Στη σκηνοθεσία είναι ο Κρις Σάντερς, ενώ στο σενάριο ο Μάικλ Γκριν. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον. Πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Ομάρ Σι, Νταν Στίβενς, Κάρα Τζι, Κάρεν Γκίλαν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κόλιν Γούντελ. 

«Το κάλεσμα της άγριας φύσης» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απόψε στις 21:15 στο OPEN!

 

Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο #OpenMyCinema!

 

Δείτε το τρέιλερ