07-04-2022

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά Σάββατο και Κυριακή στις 20:15 στο OPEN, με αγαπημένους ηθοποιούς σε guest ρόλους έκπληξη

Σ αγαπάω μεν αλλά επεισόδια 36, 37

 

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

Σάββατο και Κυριακή στις 20:15 στο OPEN

 Η απολαυστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται το Σαββατοκύριακο στις 20:15 στο OPEN, με τους αγαπημένους μας ήρωες να προσπαθούν να ισορροπήσουν στη νέα καταστάση των πραγμάτων. Ο Αργύρης Αγγέλου, η Τζίνη Παπαδοπούλου και ο Δημήτρης Μακαλιάς έρχονται στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε ρόλους guest και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές! 

Το Σάββατο 9 Απριλίου, o Δάνος καλεί στην εκπομπή του μια γνωστή μάνατζερ (Τζίνη Παπαδοπούλου) που σκέφτεται να τον αναλάβει και θέλει να πάνε όλα τέλεια, αλλά δυστυχώς εκείνη τη μέρα κανένας δεν του δίνει σημασία. Για τον Παύλο έχει έρθει η σειρά του να κρατήσει τη μπέμπα κι επειδή δεν έχει που να την αφήσει, την παίρνει στη δουλειά. Ο Μάκης πάλι έχει να αντιμετωπίσει την πρώτη κρίση στο γάμο του με τη Ρία. Παράλληλα, η Δάφνη ανακαλύπτει ότι δεν είναι εύκολο να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της μακριά από την κόρη της και η Πηνελόπη με τη Νίνα ψάχνουν τρόπους να τα ξαναβρούν τα παιδιά, στοχεύοντας αυτή τη φορά στον σύμβουλο γάμου(Αργύρης Αγγέλου). 

Την Κυριακή 10 Απριλίου, o Παύλος και η Δάφνη χωρισμένοι πια, μπαίνουν σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και αποφασίζουν να μοιράσουν οικογένεια και φίλους στα δυο. Στο αποκορύφωμα αυτού, οργανώνουν ταυτόχρονα ένα πάρτι αναγκάζοντας τους δικούς τους να διαλέξουν σε ποιο θα πάνε. Ο Μάκης καλεί στο πάρτυ και τον Μάνο (Δημήτρης Μακαλιάς), ο οποίος είναι ένας ανερχόμενος ηθοποιός που δέχεται να παίξει τον κολλητό του Μάκη για το πάρτυ, με απώτερο σκοπό να εντυπωσιάσει τη Ρία με τους «ακτιβιστές» φίλους του. Η Νίνα πάλι και η Πηνελόπη, νιώθουν ότι φταίνε που απέτυχε ο γάμος των παιδιών τους. Έτσι, αποφασίζουν να προσφέρει στο παιδί της η κάθε μια αυτό που θεωρεί ότι του έλειπε τόσα χρόνια και έτσι με αυτόν τον τρόπο να το γιατρέψει. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου στις 20:15 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ