12-04-2022

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Βουρλιώτη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ»

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Βουρλιώτη

«ΑΝΟΙΧΤΑ», με την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Βουρλιώτη

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Νίκο Βουρλιώτη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ», την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN.

Ο NIVO αποκαλύπτει στην Αννίτα άγνωστες στιγμές από τη ζωή του, αλλά και από την πορεία του στη μουσική. Ο ράπερ, ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, τη ζωή του με τους γονείς του και τον παππού του Αβραάμ Αντωνάκο, ο οποίος του έμαθε τι σημαίνει τέχνη, καθώς ήταν λαϊκός ζωγράφος και καραγκιοζοπαίκτης.

Φυσικά, περιγράφει τα πρώτα βήματά του στη μουσική, πώς ξεκίνησε, αλλά και τη γνωριμία του με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, ο οποίος τον επηρέασε πολύ και του άλλαξε την αντίληψη του γύρω από τη μουσική.

Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλά για τη γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την κόρη του και παραδέχεται, για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, πως έχει χωρίσει οριστικά από την πρώην σύζυγό του.

Με την απόλυτη ειλικρίνεια που τον διακατέχει μιλάει για τις διαφορές της ραπ με την τραπ, για τους τσακωμούς, εξιστορεί ιστορίες και μιλά για τον Snik, τον Light και φυσικά τον Madclip, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Ακόμα, σχολιάζει την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο με τα νέα ταλέντα που έρχονται και αναφέρει χαρακτηριστικά γιατί το κύμα της τράπ σκηνής δεν τον εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκαλύπτει στην Αννίτα πώς βρέθηκε από τη μουσική ραπ σκηνή στα τηλεοπτικά πλατό και στα γυρίσματα ενός σίριαλ και μετά σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Η Αννίτα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τον καλεσμένο της, με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Βαγγέλη Σερίφη (Dj Rico) και τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον NIVO.

Τέλος, ο μουσικός, ερμηνευτής και ηθοποιός αφιερώνει δύο από τα αγαπημένα του τραγούδια και τα παρουσιάζει unplugged, αποκλειστικά στην Αννίτα και στο «ΑΝΟΙΧΤΑ»...

...που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ