12-04-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Πράγα, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Πράγα

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Πράγα

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ», αυτό το Σαββατοκύριακο, ταξιδεύουν στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης, την Πράγα, στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 17:45, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ξεκινάνε το οδοιπορικό τους από την πλατεία της Πράγας, η οποία μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Η ομορφιά του πανέμορφου ιστορικού κέντρου της πόλης, του διάσημου Ρολογιού της Πράγας και της εμβληματικής γέφυρας του Καρόλου, καθηλώνει. Στη συνέχεια, η ομάδα δοκιμάζει μοναδικές γεύσεις της Τσεχίας σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο και θαυμάζει την Πράγα από το roof top ενός διάσημου ξενοδοχείου της πόλης. Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται και την αγαπημένη λουτρόπολη των αριστοκρατών, το Κάρλοβι Βάρι και μας μαθαίνουν τα μυστικά της ποσιθεραπείας. Τέλος, μας ξεναγούν στο επιβλητικό ξενοδοχείο Πουπ.

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 17:45, το ταξίδι στο «μικρό Παρίσι» της ανατολικής Ευρώπης, συνεχίζεται. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, μας ξεναγούν στο Κάστρο της Πράγας, το μεγαλύτερο στον κόσμο, στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Βίτου, στην εντυπωσιακή Μάλα Στράνα και στο Χρυσό Σοκάκι, εκεί όπου έκαναν τα μαγικά τους οι Αλχημιστές.

Ακόμα, θαυμάζουν τα επιβλητικά κτήρια που κοσμούν την Πράγα, κάνοντας κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, δοκιμάζουν πεντανόστιμα τοπικά πιάτα σ’ ένα εστιατόριο πραγματικά βγαλμένο από άλλη εποχή, κάνουν θεραπεία με το «νέκταρ» των Τσέχων και εντυπωσιάζονται από την αλλαγή φρουράς μέσα στο Κάστρο της πόλης. Τέλος, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν το «διαμάντι» της Βοημίας, την πόλη Τσέσκι Κρουμλόβ, όπου μένουν αποσβολωμένοι από την ομορφιά που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Δείτε το τρέιλερ