14-04-2022

Σ'αγαπάω μεν...αλλά το Σαββατοκύριακο στο OPEN, με λαμπερούς ηθοποιούς σε guest ρόλους

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδια 39, 40 

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN

 

 

Η απολαυστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται το Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN, με τους αγαπημένους μας ήρωες να βρίσκονται για άλλη μία φορά σε ένα διαρκή πανικό. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, η Μαρία Κωνσταντά και η Ζωή Ναλμπάντη έρχονται στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε ρόλους guest και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές! 

Το Σάββατο 16 Απριλίου, καθώς ο Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν ακόμα να χωνέψουν τον χωρισμό τους, η προσπάθειά της να «εδραιώσει» την ανεξαρτησία της και με μια δουλειά θα φέρει τα πάνω- κάτω! Γιατί, όπως γίνεται συνήθως, για να έχουν και οι δύο γονείς δουλειά… πρέπει να βρεθεί για το παιδί  νταντά!

Μάκης και Ρία από την άλλη απολαμβάνουν τις πρώτες τους μέρες ως νιόπαντροι και η ερώτηση βόμβα πέφτει στο τραπέζι: Πού θα πάνε για μήνα του μέλιτος;!  Θα βρουν ο ένας το μέρος που διάλεξε ο άλλος; Όσο για τη Νίνα και την Πηνελόπη μπαίνουν στο παιχνίδι δυναμικά. Αφού πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί νταντά καλύτερα να τη βρουν αυτές …και ο πόλεμος ξεκινά! 

Την Κυριακή 17 Απριλίου, ένα  δάνειο ήρθε απόψε απ’ τα παλιά και ο Παύλος βρίσκεται, ξεχασμένος εγγυητής του. Πώς θα αντιμετωπίσει την εισπρακτική εταιρία και πώς θα πείσει τη Δάφνη ότι δεν κινδυνεύει ο καταθετικός λογαριασμός του παιδιού τους; Και ο πατέρας του όμως έχει πέσει σε κατάθλιψη. Τα ‘χει βάψει μαύρα γιατί σύμφωνα με τα γεγονότα... κανείς δε θα ‘ρθει στην κηδεία του, η οποία είναι... σε δυο μέρες! Βέβαια στη χειρότερη θέση είναι ο Μάκης γιατί δέχεται την επίσκεψη του συζύγου της Ρίας, ο οποίος ανακοινώνει ότι όχι μόνο δε θα της δώσει διαζύγιο, αλλά θα χαρεί κι αν μείνουν και οι τρεις μαζί. Στο ρόλο του Τζόσουα, του συζύγου της Ρίας, είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά», Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ