29-04-2022

Hustlers και Semper FI σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο #OpenMyCinema

Οι σύμμαχοι - Semper Fi - Ξένη ταινία

Συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

και αυτή την εβδομάδα στο #OpenMyCinema

 

 

Οι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις συνεχίζονται στο #OpenMyCinema και αυτή την εβδομάδα, με δύο συναρπαστικές ξένες ταινίες και με λαμπερούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 23.45 στο OPEN, ο Τζέι Κόρτνεϊ πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία «SEMPER FI - OI ΣΥΜΑΧΟΙ», σε σκηνοθεσία του Χένρι-Άλεξ Ρούμπιν. Δράση, αγωνία και αδρεναλίνη σε μία ταινία, όπου η αδελφική σχέση αλλά και η αφοσίωση μεταξύ φίλων έχουν τον πρώτο ρόλο. 

Ο Καλ, ένας αστυνομικός, που υπηρετεί παράλληλα στον στρατό, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο ηθικό δίλλημα, όταν θα κληθεί να βοηθήσει τον μικρότερο αδελφό του που βρίσκεται άδικα στη φυλακή. 

Πρωταγωνιστούν: Τζέι Κόρτνεϊ, Νατ Γουλφ, Φιν Γουίτροκ, Λέιτον Μίστερ, Μπο Ναπ, Αρτούρο Κάστρο

Σκηνοθεσία: Χένρι-Άλεξ Ρούμπιν

Σενάριο: Χένρι-Άλεξ Ρούμπιν, Σον Μάλιν

 Δείτε το τρέιλερ

Την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 23:30 στο OPEN, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κόνστανς Γου υποδύονται τις στρίπερς και ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην ανατρεπτική ταινία «HUSTLERS-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ».

 Επικίνδυνες κυρίες - Hustlers - Ξένη ταινία

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία της Σαμάνθα Μπάρμπας και βασίζεται σε ένα άρθρο-συνέντευξη της δημοσιογράφου Τζέσικα Πράισλερ, στο New York Magazine. Σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία με διθυραμβικές κριτικές, ειδικά για την ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση πολλών κριτικών ενώσεων, στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. 

Μετά την πρόσφατη οικονομική κρίση, μια παρέα από στρίπερς αποφασίζει να «γδύσει» κακομαθημένα κι ευκολόπιστα «γκόλντεν μπόις» της Γουόλ Στριτ, ως αντίποινα για τα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία τις οδήγησαν. Το σχέδιό τους αποφέρει στην αρχή τεράστια χρηματικά ποσά. Σύντομα όμως, η απληστία τους απειλεί να βγάλει τα πράγματα εκτός ελέγχου. 

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια

Σενάριο: Λορίν Σκαφάρια

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Λίλι Ράινχαρτ, Κάρντι Μπι, Λίζο, Κίκι Πάλμερ

Δείτε το τρέιλερ 

#OpenMyCinema με ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!