03-05-2022

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Βαλάντη

Δελτίο Τύπου - Ανοιχτά - Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Βαλάντη

«Ανοιχτά»,

με την Αννίτα Πάνια

 Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Βαλάντη

  

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 23:30 τον Βαλάντη και τα λένε όλα «Ανοιχτά», στο OPEN.  

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Βαλάντη να μιλάει στην Αννίτα για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο αλλά και το bullying που δέχτηκε στο σχολείο για τα κιλά του. Αυτό ήταν και κάτι που, όπως εξομολογείται, τον στιγμάτισε και τον έκανε να θέλει να μάχεται απέναντι στην αδικία και στον κοινωνικό ρατσισμό. 

Φυσικά, ο Βαλάντης αναφέρεται στα πρώτα βήματά του στη μουσική, αλλά και στην άγνωστη για πολλούς επαφή του με το έντεχνο τραγούδι, πριν γίνει γνωστός με τις μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ‘90. Σχολιάζει την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο, τα νέα ταλέντα και αναφέρει χαρακτηριστικά γιατί το κύμα της τράπ σκηνής τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, σε σημείο που η επόμενή του δουλειά να έχει άρωμα...τράπ! 

Ο μουσικός και τραγουδιστής μιλάει και για τα τρία παιδιά του αλλά και για τις σχέσεις του με τις πρώην συζύγους του και πώς έχουν πλέον αυτές διαμορφωθεί. 

Αναφέρεται ακόμα και σε όλα όσα συνέβησαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και τους υπόλοιπους Survivors στον Άγιο Δομίνικο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή του από την ομάδα και την έξοδό του από το παιχνίδι 

Εκφράζει μάλιστα την πικρία του και αποκαλύπτει στην Αννίτα, πως πολλοί από τους «φίλους» που είχε από τον καλλιτεχνικό χώρο εξαφανίστηκαν πλέον από δίπλα του, λόγω της έντονης παρουσίας του στο παιχνίδι επιβίωσης. 

Η Αννίτα για τη συνέχεια έχει ετοιμάσει πολύ όμορφες εκπλήξεις για τον καλεσμένο της και ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας αλλά και ο Θανάσης Μπέλος, αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Βαλάντη. 

Η βραδιά δε θα μπορούσε να μην κλείσει με μουσική και με τον Βαλάντη να αφιερώνει στην Αννίτα αγαπημένα του τραγούδια. 

Η συνέχεια....που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας! 

«Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 23:30 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ