04-05-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο- Σαββατοκύριακο στις 17:45

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο

 

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στη Βραζιλία και στο μαγευτικό Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN. 

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην πόλη της σάμπα, το εκπληκτικό Ρίο ντε Τζανέιρο!

Επισκέπτονται τη διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα, τόσο το ξημέρωμα όσο και το απόγευμα, για να δουν τη ζωή των καριόκας και για να παίξουν με τα κύματα.

Επίσης θαυμάζουν από κοντά το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, αλλά και την απίθανη θέα που προσφέρει ο λόφος Κορκοβάντο προς την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του περπατούν στη φαβέλα Ροσίνια, όπου βλέπουν απίθανες εικόνες και κάνουν βόλτα μέσα στη φαβέλα με μηχανάκι, επισκέπτονται το ιστορικό ξενοδοχείο Copacabana Palace και χορεύουν σάμπα μέχρι τελικής πτώσης στην πασίγνωστη σχολή σάμπα Σαλγκουέιρο. 

Την Κυριακή 8 Μαΐου στις 17:45, το ταξίδι στην πατρίδα των Καριόκας, το Ρίο ντε Τζανέιρο, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι Εικόνες επισκέπτονται τον Καθεδρικό Ναό της πόλης που εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική του σχεδίαση, το κτήριο-«κόσμημα» της Βιβλιοθήκης του Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά και το ιστορικό Colombo Café. 

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν τη Σάντα Τερέζα, τη γειτονιά του Ρίο ντε Τζανέιρο με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, όπου κάνουν βόλτα με το τραμ και θαυμάζουν από κοντά τα πασίγνωστα Σκαλοπάτια, έργο του Χιλιανού καλλιτέχνη Σελαρόν.

Επίσης θαυμάζουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα από τον Λόφο της Ζάχαρης, ταΐζουν τα γλυκύτατα μαϊμουδάκια Σαγκουί στην παραλία Πέντρα ντο Λέμε και απολαμβάνουν τοπικές γεύσεις σε ένα εστιατόριο-αξιοθέατο του Ρίο ντε Τζανέιρο.   

Οι πιο όμορφες Εικόνες από το Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN! 

Δείτε το τρέιλερ