05-05-2022

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00

Σ αγαπάω μεν αλλά επεισόδια 43, 44

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN

 Η Δάφνη γίνεται το νέο «αφεντικό» του Παύλου 

Η απολαυστική κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται το Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο OPEN, με τον Παύλο και τη Δάφνη να παραμένουν στα χαρακώματα! Μάλλον ήρθε η ώρα να βρούνε νέους συντρόφους, όπως άλλωστε κάνει και η Ηλιάνα με τη βοήθεια… των γονιών της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Δάφνη αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στην εκπομπή του Δάνου και έτσι γίνεται διευθύντρια του Παύλου! 

Το Σάββατο 7 Μαΐου, η Πηνελόπη βάζει κατά λάθος «φυτιλιές» στον Παύλο και στη Δάφνη ότι είναι η ώρα να βρούνε νέους συντρόφους. Η Ρία, από την άλλη, θέλει να γίνει πιο ώριμη στη σχέση της.  Στο μεταξύ, η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο που δεν έχει έναν άνθρωπο να τη βοηθάει στα προβλήματά της. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι η κόρη του χρειάζεται σχέση, αλλά η Νίνα διαφωνεί. Εν τέλει συναινεί με τον Οδυσσέα να της φτιάξουν προφίλ σε dating site, με τη βοήθεια της Πηνελόπης. Ο Νώντας (Μιχαήλ Άνθης) φλερτάρει την Ηλιάνα, που νομίζει ότι τον επέλεξε από το site. Ο Δάνος ερωτεύεται και προσπαθεί να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του με τη βοήθεια του Μάκη και του Παύλου. Όμως το κορίτσι θέλει… άλλον! 

Την Κυριακή 8 Μαΐου, η Δάφνη παίρνει επιτέλους το μεταπτυχιακό της και αυτό είναι λόγος χαράς για όλους, μέχρι που αποκαλύπτεται πως το θέμα αφορά τις αρνητικές επιπτώσεις της εκπομπής του Δάνου Μπακούλα στην κοινωνία! Ταυτόχρονα, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού ανακοινώνει στον Δάνο ότι θα μπει ένας σύμβουλος στην εκπομπή, με σκοπό να ελέγξει και να ανανεώσει το περιεχόμενο. Κι ενώ Παύλος, Δάνος και Μάκης περιμένουν το νέο τους «αφεντικό», εμφανίζεται ο διευθυντής και τους συστήνει… τη Δάφνη! 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

 «Σ’αγαπάω μεν… αλλά», Σάββατο 7 Μαΐου και Κυριακή 8 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

 

Δείτε το τρέιλερ